Izvor: RTS, 19.Avg.2022, 18:13

Pucnjava u tržnom centru u Malmeu – ranjene dve osobe, napadač uhapšen

U pucnjavi u tržnom centru u švedskom gradu Malmeu ranjene su najmanje dve osobe. Tržni centar je evakuisan, a osumnjičeni za napad je uhapšen. Povređeni su prebačeni u bolnicu.
Najmanje dve osobe su povređene u pucnjavi u tržnom centru "Emporija" u švedskom gradu Malmeu, preneo je list Sidsvenskan. Osumnjičeni za napad je uhapšen. Povređeni su prebačeni u bolnicu.

Do pucnjave je došlo oko 17 časova, a očevici navode da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su čuli oko 20 pucnjeva, preneo je švedski kanal TV4.
Iz policije su saopštili da je tržni centar evakuisan, kao i da se pretpostavlja da je napadač nasumično pucao.
Zbog incidenta, obustavljen je železnički saobraćaj u blizini tržnog centra, a ne idu ni vozovi između Malmea i Kopenhagena. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u trznom centru u Malmeu, dve osobe ranjene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2022

Dve osobe su ranjene u tržnom centru u švedskom gradu Malmeu, a nekoliko policijskih patrola izašlo je na mesto nesreće..."Uplakani ljudi su izašli iz tržnog centra i rekli da su čuli pucnjavu", izjavio je jedan od očevidaca, preneo je list iz Malmea "Sydsvenskan"...Portparol policije je potvrdio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.