Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 22:57

Pucnjava u supermarketu - jedna osoba ubijena, 12 povređeno, zaposleni se krili u zamrzivačima

Jedna osoba je ubijena, a najmanje 12 je povređeno u pucnjavi koja se dogodila u supermarketu u američkom gradu Kolervilu u saveznoj državi Tenesi.
Pucnjava se dogodila oko 13.30 po lokalnom vremenu u supermarketu u gradu Kolervilu, na periferiji Memfisa, u saveznoj američkoj državi Tenesi.

Iz lokalne policije kažu da je pucao jedna napadač, koji je kasnije sebi oduzeo život.
Policija je saopštila i da je 12 povređenih osoba, od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojih nekoliko sa veoma teškim povredama, prebačeno u bolnicu.
Nekoliko zaposlenih u supermarketu pronađeno je nakon pucnjave sakriveno u zamrzivačima ili zaključano u kancelarijama, rekao je šef gradske policije, prenosi Si-En-En.
Kaže i da je vozilo osumnjičenog napadača još uvek na parkingu i da čekaju dodatnu opremu kako bi mogli bezbedno da provere vozilo i sve što se u njemu nalazi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač pucao u trgovini u SAD-u: Ubijena jedna osoba, 12 ranjenih

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2021

TENESI - Do pucnjave je došlo danas poslijepodne u trgovini Kroger u Kolirvilu u Tenesiju, istočno od Memfisa, rekla je Dženifer Kejsi, portparol grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jedna osoba ubijena, a 14 ranjeno u pucnjavi u Tenesiju

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2021, 07:01

Jedna osoba je ubijena, a 14 ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u gradu Koliervilu, nedaleko od Memfisa u američkoj saveznoj državi Tenesi, javio je CNN.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.