Pucnjava u San Francisku, ima povređenih! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u San Francisku, ima povređenih! (FOTO)

Najmanje troje ljudi je ranjeno, uključujući i osumnjičenog napadača, u pucnjavi koja se danas dogodila na prostoru dostavne firme "Junajted parsel servis" u San Francisku, javljaju lokalni mediji.

Policija San Franciska potvrdila je na Tviteru da je došlo do pucnjave i savetovala ljude da izbegavaju područje, a nema informacija da li je neko ubijen.

Scores of officers, something awful apparently has happened at Potrero Hill UPS. Avoid area. At 17th and Utah pic.twitter.com/lJSDyBzJkD
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Multiple people injured in shooting at UPS warehouse facility in San Francisco https://t.co/AZbBXrm9of pic.twitter.com/SwUfzDWk4i

Osumnjičeni napadač je hospitalizovan nakon što je uhapšen, javljaju lokalni mediji.

San Francisco shooting witness: 'A lot of people were running' https://t.co/UUr5YAFaYr

Žrtve su prevezene u opštu bolnicu "Prislina Čan i Mark Zakerberg" u San Francisku, saopštio je portparol te ustanove Brent Endrju.

Multiple victims from UPS center shooting in San Francisco https://t.co/VNhm15Dp94 via @TB_Times

On kaže da ne može da da informacije o tome koliko je pacijenata primljeno, niti kakvo im je zdravstveno stanje, navodi Rojters.

NOW: Active shooter situation reported in San Francisco near UPS office - reports of multiple victims. pic.twitter.com/140yuQJv0e

U pucnjavi u Vašingtonu ranjeno pet osoba, među njima i kongresmen! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.