Pucnjava u SAD: Muškarac držao decu kao taoce

Izvor: Mondo, 04.Okt.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u SAD: Muškarac držao decu kao taoce

Jedan policajac je ubijen, a šest je ranjeno, u razmeni vatre sa muškarcem koji je kao taoce držao decu u svojoj kući u luksuznom kvartu u Florensu, u Južnoj Karolini.

Osumnjičeni je uhapšen, posle talačke krize koja je trajala dva sata, a nijedno dete nije povređeno, navode vlasti, prenosi AP.

Napadač je prvo iz svoje kuće pucao u tri pripadnika okružne policije koji su došli s nalogom za njegovo hapšenje, u sredu oko 16.00 sati po lokalnom vremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je okružni šerif Majk Nan.



Izvor: Youtube/CBS

Osumnjičeni je potom otvorio vatru na četvoricu policajaca gradske policije, među kojima je jednog usmrtio, nakon što su policajci sa celog područja pritekli u pomoć kolegama, rekao je načelnik policije Florensa Alen Hajdler.



Izvor: Youtube/NBC News

Policija nije saopštila zašto je protiv njega izdat prvobitni nalog za hapšenje, niti su objavili njegov identitet.

Ne zna se ni u kakvom su stanju povređeni.

Ovo je drugi po redu slučaj pucnjave na više policajaca u Južnoj Karolini ove godine, napominje američka agencija.

Pucnjava na koledžu u SAD, dvoje mrtvih

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.