Pucnjava u Barseloni, potera za napadačima

Izvor: RTS, 28.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Barseloni, potera za napadačima

Najmanje dve osobe su ranjene posle pucnjave u ulici Rambla u centru Barselone, potvrdila je španska policija. Potera za napadačima je u toku. Motivi nepoznati.
Prema prvim informacijama, dvojica za sada neidentifikovanih napadača pucala su na goste hotela u jednoj od najpopularnijih ulica u Barseloni.

Dnevnik Mundo piše da su napadači pucali na goste hotela Silken, kao i da je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoba teže ranjena. Pais navodi da je još jedna osoba izbodena, ne navodeći detalje.
Motivi pucnjave još nisu poznati. Prema jednoj od verzija, pucnjavi je prethodio pokušaj pljačke jednog turiste. Taj incident su uočili policajci i prišli pljačkašu i žrtvi, ali je tada došlo do razmene vatre.
Pljačkaš se zatim dao u beg, da bi pored obližnjeg hotela Silken, u ulici Pintor Fortuni, ponovo došlo do pucnjave. 
Policija je zbog pucnjave zatvorila jednu prodavnicu odeće na La Rambli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u centru Barselone, sedam ranjeno

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015

Najmanje dvije osobe su ranjene poslije pucnjave u ulici Rambla u centru Barselone, potvrdila je španska policija. Jedan od dvojice napadača ubijen. Motivi nepoznati...Prema prvim informacijama, dvojica za sada neidentifikovanih napadača pucala su na goste hotela u jednoj od najpopularnijih ulica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.