Izvor: RTS, 09.Maj.2021, 09:40

Pucnjava na Tajms skveru - troje povređeno, među njima i četvorogodišnja devojčica

Tri osobe, među kojima je i četvorogodišnja devojčica ranjene su u pucnjavi na Tajms skveru, saopštila je njujorška policija, prenosi "Si-En-En".
Četvorogodišnja devojčica iz Bruklina ranjena je u nogu, prebačena je u bolnicu i u stabilnom je stanju.

U nogu je pogođen i 23-godišnji turista, dok je 43-godišnja žena iz Nju Džerzija ranjena u stopalo.
"Preliminarna istraga pokazala je da su tri žrtve jedna drugoj nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da su nevine osobe", rekao je komesar njujorške policije Dermot Ši i dodao da su na mestu događaja pronađene tri čaure iz pištolja kalibra 25.
Pucnjava se dogodila oko 17 časova po lokalnom vremenu, a svedoci navode da je u njoj učestvovalo više muškaraca.
Incidenti pucnjave i nasilja s oružjem "eksplodirali" su u Njujorku prošle godine i nastavili su da rastu 2021.
Prema statistikama gradskog kriminala NIPD-a, incidenti sa pucnjavom ove godine do 2. maja porasli su za 83 odsto u odnosu na isti period pre godinu dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U NJUJORKU Dve žene i devojčica (4) ranjene na Tajms skveru (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Maj.2021

Četvorogodišnja devojčica i dve žene ranjene su u oružanom incidentu na njujorškom trgu Tajms skver, saopštila je danas policija.

Nastavak na Blic...

U pucnjavi na Tajms Skveru 3 povređeno, među njima i dete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2021

Dve žene i četvorogodišnja devojčica, koje nisu učesnice incidenta, ranjene su u subotu u pucnjavi posle svađe nekih muškaraca na njujorškom Tajms skveru, prenosi CNN saopštenje policije...Četvorogodišnja devojčica iz Bruklina pogođena je u nogu i očekuje se da bude operisana...U nogu je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.