Izvor: Blic, 22.Mar.2024, 15:18

Pucano na automobil Ivana Turudića, novoimenovanog glavnog državnog tužioca Hrvatske

Iz vatrenog oružja pucano je na lični automobil sudije Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom tužiocu Hrvatske Ivanu Turudiću, nezvanično saznaje "Jutarnji list".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCANO U AUTOMOBIL POZNATOG ADVOKATA! Policija vrši uviđaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Pucano na auto Ivana Turudića...U automobil sudije Višeg krivičnog suda i novoimenovanog državnog advokata RH Ivana Turudića pucano je iz vatrenog oružja, nezvanično saznaje Jutarnji list...Prema informacijama koje su potvrđene iz više izvora, za sada nije poznato ko je i kada pucao u njegovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pucano na automobil glavnog državnog tužioca Hrvatske Ivana Turudića

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2024

Sudiji Visokog krivičnog suda i novoimenovanom glavnom državnom tužiocu Hrvatske Ivanu Turudiću pucano je na privatni automobil.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.