Pucali na novinare Rusija 24 iz Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucali na novinare "Rusija 24" iz Ukrajine

26.07.2014. -

Na ekipu TV kanala "Rusija 24" otvorena je vatra sa strane Ukrajine na teritoriju farme Primiuski Rostovske oblasti RF, obaveštava sajt TV kanala.

Ranije pod minobacačkom vatrom sa teritorije Ukrajine, zapadno od farme Primiuski, našao se istražni tim IK Rusije. Istražitelji su saopštili da je paljba sa ukrajinske strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << bila precizna. Tokom paljbe, laku povredu je zadobila nepunoletna meštanka za vreme dok se nalazila u dvorištu farme.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Valeriy Melnikov    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Vašington priznao: Optužbe protiv RF zasnovane na glasinama sa interneta

Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2014

26.07.2014. -..Američke vlasti su priznale da su zaključci o granatiranju teritorije Ukrajine sa strane Rusije bili izvedeni na osnovu informacija sa društvenih mreža. O tome je saopštio sekretar za štampu Bele kuće Džoš Ernest...Pored toga, na internet-glasinama su zasnovane i optužbe da je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.