Prve fotografije tajlandskih dečaka u bolnici

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve fotografije tajlandskih dečaka u bolnici

Tajlandske vlasti objavile su prve fotografije iz bolnice u kojoj se nalaze dečaci koji su spaseni iz poplavljene pećine na Tajlandu.

Na fotografijama se vidi nekoliko dečaka u bolničkoj odeći i sa maskama na licu.

Tajlandski zvaničnici su ranije saopštili da su dečaci oslabili u proseku po dva kilograma, ali da je njihovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće.

Dva dečaka koja su u nedelju izvučena iz pećine i jedan spasen juče imali su blažu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << upalu pluća i kako je rečeno dobili su sedmodnevnu terapiju.

Dečaci koji su u nedelju izašli iz pećine već jedu normalno i mogu da se kreću, dok ostali i dalje jedu pasiranu hranu.

Ronioci su spasili svih 12 dečaka i njihovog fudbalskog trenera. U akciji je učestvovao međunarodni tim od 90 ronilaca.

Dečaci uzrasta od 11 do 16 godina i njihov 25-godišnji trener ostali su zaglavljeni u pećini 23. juna pošto su jake kiše dovele do povećanja nivoa vode u pećini i blokirale im put za povratak.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.