Prva sednica Vlade Zorana Zaeva

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva sednica Vlade Zorana Zaeva

Nova Vlada Makedonije održala je prvu sednicu na kojoj su izabrani generalni sekretar i pet zamenika premijera Zorana Zaeva.

Kako je saopšteno, na sednici Vlade je izražena saglasnost za posvećen i efikasan rad svih članova u interesu potrebe građana i državnih interesa Makedonije, kroz dobru saradnju i međusobno poštovanje.

Premijer Zaev je za svoje zamenike postavio ministarku odbrane Radmilu Šekerinsku, ministra unutrašnjih poslova Olivera Spasovskog, Bujara >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Osmanija za zamenika zaduženog za evrointegracije, ministra bez porfelja zaduženog za ekonomska pitanja Koču Anđuševa, a Hazbija Liku za zamenika premijera zaduženog za sporovđenje Ohridskog sporazuma i politički sistem.

Zaduženja su određena za sedam ministara bez porfelja.

Na prvoj sednici vlade Zorana Zaeva formirane su i osnovne i posebne vladine komisije, kao i Upravljački komitet za koordinaciju i upravljenje sistemom za upravljanje krizama na čije čelo je postavljen Olover Spasovski, zamenik premijera i ministar policije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.