Izvor: Blic, 02.Okt.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva ispovest roditelja najpoznatijeg HRVATSKOG SERIJSKOG UBICE: Moj sin je sinonim za zlo, predlagala sam mužu da se UBIJEMO

U televizijskoj emisiji "Tragovi" Nove TV glavni akteri priče o Srđanu Mlađanu sa gledaocima su podelili detalje o vremenu kada je višestruki ubica, pljačkaš banke i otmičar sejao strah u Petrinji. Od njegovog izlaska na slobodu strepe svi: žrtve, svedoci, prijatelji i njegovi sugrađani. Mladić koji je nizao sportske uspehe završio je kao glavna vest koja je punila novinske stupce crne hronike.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROGOVORILI RODITELJI NAJPOZNATIJEG HRVATSKOG SERIJSKOG UBICE: Kako neko može to da učini, popije mleko i ode u krevet? Predlagala sam mužu da se ubijemo (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Okt.2018

Srđan Mlađan najpoznatiji je višestruki ubica u Hrvatskoj. Ubio je troje ljudi do svoje 21. godine. Iz zatvora u Lepoglavi bi trebalo da izađe 2027. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.