Prva dama Francuske želi bebu

Izvor: Blic, 10.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva dama Francuske želi bebu

Nekadašnji čuveni topmodel i sadašnja prva dama Francuske Karla Bruni (40) dala je intervju za francuski nedeljnik VSD, u kojem opširno govori o svojim naporima da pomiri umetničku karijeru pevačice i ulogu supruge predsednika republike, koju shvata veoma ozbiljno i želi da joj posveti što više vremena. Tom prilikom otkrila je i želju da još jednom postane majka.



„Nisam trudna i žao mi je zbog toga, jer bih volela da jesam", izjavila je Karla, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već ima jednog sina, sedmogodišnjeg Aurelijena, sa svojim bivšim životnim partnerom, filozofom Rafaelom Entovenom. Francuskom predsedniku bi to bilo već četvrto dete, jer iz dosadašnjih brakova ima tri sina: Pjera (23), Žana (21) i Luja (11). Na pitanje da li će radosnog događaja ipak biti, odgovorila je: „Teško je reći. Sa 40 godina je ipak teže nego sa 25".

Od petka, u prodavnicama će se naći njen novi muzički album „Kao da se ništa nije dogodilo", treći po redu, u kojem peva i o ljubavi prema svom suprugu, predsedniku Sarkoziju. Dok neki smatraju da album ima i preteranu promociju zahvaljujući njenom položaju predsednikove supruge, drugi misle da Sarkozi „svoju suprugu koristi radi sopstvenog imidža".

Sama Karla pak u prvi plan stavlja svoj položaj prve dame i spremna je da mu privremeno podredi umetničku karijeru, pa je tako i turneja povodom novog albuma otkazana iz bezbednosnih razloga.

Novi album

Od juče novi album Karle Bruni, koji će se u međunarodnoj prodaji naći pod nazivom „Simply", može besplatno da se čuje na internetu, na sajtu www.carlabruni.com. Na albumu ima 14 pesama, koje će u ovom obliku biti dostupne do 21. jula, a vreme slušanja će biti ograničeno na ukupno dva sata u ovom periodu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.