Provalili u prodavnicu i građanima podelili hranu

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provalili u prodavnicu i građanima podelili hranu

Nekoliko desetina antivladinih demonstranata provalilo je u jednu prodavnicu u predgrađu Atine, opustošilo je i podelilo hranu građanima.

Do incidenta je došlo u predgrađu Vironas, u istočnoj Atini, kad je oko 30 demonstranata ušlo u prodavnicu, uzelo hranu sa polica, a zatim u radnji i oko nje pobacalo pamflete. Policija navodi da u incidentu niko nije povređen.

Dva dana pred referendum na kojem Grci treba da se izjasne o predlogu stranih poverilaca za izvlačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zemlje iz finansijskih nedaća, danas će se u Atini u isto vreme, na odvojenim protestima, okupiti oni koji su za pozitivan odgovor i oni koji nameravaju da u nedelju zaokruže "ne", kako preporučuje grčka vlada.

Skupovi dva protivnička tabora biće održani večeras, 800 metara jedan od drugog u centru grčke prestonice - pristalice pozitivnog odgovora okupiće se na nekadašnjem stadionu Panatenaikosa, dok će se oni koji se zalažu za "ne" okupiti na trgu Sintagma ispred parlamenta, gde će im se obratiti Cipras. Time će se privesti kraju petodnevne rivalske kampanje pred jedno od najznačajnijih glasanja u modernoj istoriji Grčke, pri čemu mnogi Grci još ne znaju kako će glasati.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.