Protest u Beogradu protiv uvođenja policijskog časa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jul.2020, 01:14

Protest u Beogradu protiv uvođenja policijskog časa

Deo demonstranata, koji su se okupili u Beogradu u utorak uveče (7. jul) zbog najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će ovog vikenda u Beogradu ponovo biti uveden policijski čas zbog pogoršane epidemiološke situacije, uspeli su tokom večeri da probiju kordon i uđu u hol Skupštine, ali ih je policija izbacila koja je potom upotrebila suzavac. (montaža: Stanko Milovanović)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AFP: Protesti u Srbiji posle predsednikove najave policijskog časa zbog epidemije

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2020

Francuska novinska agencija AFP noćas javlja da policija ispaljuje suzavac u Beogradu kako bi rasterala hiljade gnevnih demonstranata, pošto su vlasti najavile ponovni policijski čas radi suzbijanja ponovo ojačale epidemije koronavirusa...Hiljade ljutih demonstranata okupile su se ispred Skupštine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.