Protest policajaca ispred Predsjedništva BiH, traže povećanje plaća

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Apr.2021, 13:51

Protest policajaca ispred Predsjedništva BiH, traže povećanje plaća

Članovi Sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini (BiH) održali su u srijedu, 28. aprila, mirni protest ispred Predsjedništva BiH, kako bi zatražili povećanje plaća. Na protestu u srijedu svoje nezadovoljstvo plaćama izrazili su policijski službenici zaposleni u državnim policijskim agencijama u BiH iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Granične policije BiH i Direkcije za koordinaciju policijskih organa. Iz Saveza su poručili da su plaće zaposlenih u policijskim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SIPA hapsila krijumčare migranata na području Velike Kladuše

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2021, 11:34

VELIKA KLADUŠA - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su na području Velike Kladuše, u okviru akcije "Maroko", uhapsili dvije osobe zbog sumnje da su organizovano vršili krijumčarenje migranata, a u jednom objektu pronašli su 26 migranata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.