Izvor: B92, 10.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutke dobijaju radio stanicu

Brazilija -- Brazilske prostitutke osnivaju radio stanicu, preko koje će obaveštavati javnost i predstavljati najstariji zanat na svetu.

Prostitutke brazilskog grada Salvador odlučile su da posegnu za medijskim prostorom i tako se pobrinu za promociju svog poziva, prenosi slovenački portal 24ur.com. Radio zona će početi sa emitovanjem programa polovinom ove godine. Sve dozvole su dobijene, kaže idejni vođa ovog projekta Sandro Korelja.

Program ovog radija će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti namenjen ljudskim pravima, zdravstvenim temama, pre svega upozoravanju na opasnost od virusa HIV-a, ali i suprotstavljanje rasizmu. Program Radija zona neće služiti za privlačenje novih devojaka u taj posao, ali će to zanimanje biti predstavljano, a javnost osvešćivana. Prostitutkama koje više ne žele da se bave tim poslom, Radio zona će savetovati kako da potraže novi posao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.