Proslava na Trgu nezavisnosti

Izvor: Danas, 21.Maj.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava na Trgu nezavisnosti

Podgorica - Proslava jubileja Deset godina obnove nezavisnosti i hiljadu godina državnosti Crne Gore biće obeležena svečanim programom večeras na Trgu nezavisnosti u Podgorici uz prisustvo šest stotina stranih i domaćih zvanica.

Na svečanosti koja će početi u 20 sati zvanicama i građanima će se obratiti predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović i predsednik Evropskog saveta Donald Tusk.

U umetničkom delu programa proslave, koji će odraziti multikulturni >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << karakter Crne Gore i bogatstvo njenog nasljeđa kroz igru i muziku, učestvuje oko četiri stotine izvođača.

Kako je saopšteno iz Vlade, svečanost Na Trgu Nezavisnosti, osim šest stotina stranih i domaćih zvanica, mogu pratiti i zainteresovani građani.

Pošto je zbog bezbednosnog rizika policija zabranila Demokratskom frontu protest ispred Skupštine, obevstila je i vlasnike lokala u okolini Trga da iz istih razloga danas ne smeju da rade od 18 do 23 sati, a na plato oko bine moći će da uđu samo građani koji imaju pozivnice.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN NEZAVISNOSTI U CRNOJ GORI Počela centralna proslava decenije nezavisnosti Crne Gore

Izvor: Blic, 21.Maj.2016

Intoniranjem državne himne večeras je, u 20.15 sati, na Trgu nezavisnosti u Podgorici počela centralna proslava jubileja 10 godina obnove nezavisnosti i hiljadu godina državnosti Crne Gore...Podgorica slavi deceniju nezavisnosti #decenijanezavisnosti https://t.co/bbjsAIoKc8 pic.twitter.com/9FVvg4rxR0..Zvanicama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.