Pronađena tela mladića zatrpanih lavinom

Izvor: RTS, 06.Mar.2013, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela mladića zatrpanih lavinom

Tela petoro mladića pronađena su ispod lavine koja ih je pre nekoliko dana usmrtila na jugu Sibira, saopštilo rusko ministarstvo za vanredne situacije. Samo jedan od njih uspeo da se spase.

Rusko ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da su pronađena tela petoro mladića ispod lavine koja ih je pre nekoliko dana zatrpala na jugu Sibira.

Grupa od sedam tinejdžera zatrpana je u lavini na planini u ruskoj republici Tuvi.

"Samo jedan od njih uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da se spase", navelo je ministarstvo i dodalo da je potraga za jedinim nestalim u toku.

Mladići, između 15 i 17 godina, peli su se na planinu da bi, po tradiciji u tom kraju, na vrhu poboli državnu zastavu " za sreću".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Petoro mrtvih u lavini u Rusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2013

MOSKVA - Tijela petoro mladića pronađena su ispod lavine koja ih je prije nekoliko dana usmrtila na jugu Sibira, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.