Izvor: B92, 27.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena četiri obezglavljena tela

Islamabad -- Pakistanski zvaničnici pronašli su danas četiri obezglavljena tela pripadnika bezbednosnih snaga.

Njih su militantne pristalice ekstremnog sveštenika Mulana Fazlulaha javno pogubili. Neimenovani potparol sveštenika Fazlulaha rekao je da su ubijene i preostalih sedam osoba koje su takođe juče kidnapovane iz istog minibusa , mada o tome ne postoje zvanični podaci, prenela je agenija AP.

Militanti su, u okolini distrikta Svat, kidnapovali 11 putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minibusa očigledno kao odgovor na jučerašnji napad pakistanskih bezbednosnih snaga na Fazlulahovo uporište u selu Imam Deri u kome su ubijene najmanje tri osobe.

Pakistanski zvaničnici danas su, organizovali bacanje letaka iz helikoptera u kojima pozivaju stanovništvo da pomogne policiji i bezbednosnim snagama u eliminisanju ekstremizma i terorizma u dolini Svat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.