Izvor: Blic, 25.Avg.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorio pilot privatnog aviona milijardera predatora i princ je tek sad u PROBLEMU

Bivši pilot milijardera Džefrija Epstajna posvedočio je da je princ Endru, mlađi brat princa Čarlsa, leteo sa Virdžinom Roberts (u to vreme maloletnom) na najmanje četiri iste destinacije u periodu od aprila do jula 2001. godine, pokazuju sudski dokumenti. Ove navode, koji su u utorak ugledali svetlost dana, Bakingemska palata najoštrije je demantovala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PILOT PEDOFILA EPSTAJNA UKOPAO BRITANSKOG PRINCA: Endru je često je leteo sa maloletnom seks robinjom! Lično sam ih prevozio!

Izvor: Kurir, 25.Avg.2019

Dejvid Rodžers, bivši pilot milijardera pedofila Džefrija Epstajna, posvedočio je da je princ Endru, mlađi brat princa Čarlsa, leteo sa u to vreme maloletnom Virdžinom Roberts na najmanje četiri iste destinacije u periodu samo od aprila do jula 2001. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.