Proglasili ga mrtvim, oživeo pred obdukciju

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jan.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglasili ga mrtvim, oživeo pred obdukciju

Pol Mutora je u utorak pokušao da se ubije tako što je popio insekticide, a osoblje bolinice u Keniji dan kasnije proglasilo ga je mrtvim. Međutim, kada su radnici mrtvanice počeli da vrše obdukciju, telo je iznenada počelo da se mrda i da diše.

Šef bolnice doktor Jozef Mbru objasnio je da su lekovi koji su mu dati kao terapija nakon trovanja usporili rad srca što je verovatno dovelo do greške i proglašenja smrti. "Ovo je verovatno zbunilo bolničko osoblje, ali nesrećni čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je ipak spasen malo pre nego što bi bio balsamovan", objasnio je dr Mbru. Kenijski mediji izvestili su da je Mutorin otac sa ostalom porodicom posetio mrtvačnicu u četvrtak ujutro a onda se vratio kući i počeo pripreme za sahranu. "Posle podne su nas obavestili da je ipak živ i sve nas ostavili u šoku", izjavio je otac za lokalne medije. Pol Mutora se sada oporavlja u bolnici u Najrobiju i kaje se zbog svega. "Ovo sve je od starta bila velika greška i izvinjavam se svom ocu", poručio je on. Izvor: 24 sataFoto: Youtube - printskrin

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.