Profesorka prisilila učenika na seks u školskom WC-u

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka prisilila učenika na seks u školskom WC-u

Kejsi Kristin Vilson, 28-godišnja profesorka srednje škole, optužena je zbog nezakonitih seksulnih aktivnosti sa maloletnom osobom i prenosa pornografskog mterijala.

U oktobru prošle godine, srednja škola u kojoj je bila zaposlena Kejsi Kristin Vilson, dobila je anonimno pismo koje je upozorilo da profesorka seksualno iskorišćava učenike.

Međutim, ona je optužbe odbacila i podnela ostavku na sve funkcije, a zatim se preselila u Kolorado.

Ipak, tinejdžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u aprilu ove godine odlučio da prizna seksualni odnos s profesorkom. Izjavio je da ga je ona izvela sa časa druge profesorke, kazavši da je zaboravio nešto u njenom kabinetu.

Vilson je učenika izvela iz razreda i odvela ga u školski WC gde ga je prisilila na seksualni odnos. Tamo ga je prislonila uza zid i skinula odeću sa njega.

"Sve ovo je veoma loše. Kad odrastem i pomislim na svoj prvi put, setiću se profesorke Vilson", izjavio je mladić i dodao da mu je profesorka pre ovog neprijatnog događaja slala svoje obznažene fotografije preko mobilnog telefona.

Vilson je nakon ovog priznanja uhapšena i određena joj je kaucija od 85.000 dolara, prenosi Dejli Mejl.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.