Izvor: RTV Pink, 23.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen mandat predsednika Rusije

Svih 83 regiona glasali za produženje mandata predsednika . . . Savet federacije Rusije usvojio je rezoluciju kojom je zvanično konstatovano da su zakonodavna tela svih 83 regiona odobrila izmene ustava, kojima se mandat predsednika Rusije produžava sa četiri na šest godina, a Državne dume sa četiri na pet godina.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Svih 83 regiona glasali za produženje mandata predsednika

Izvor: Kurir, 22.Dec.2008, 18:37

MOSKVA, 22. decembra (Tanjug) - Savet federacije Rusije usvojio je danas rezoluciju kojom je zvanično konstatovano da su zakonodavna tela svih 83 regiona odobrila izmene ustava, kojima se mandat predsednika Rusije produžava sa četiri na šest godina, a Državne dume sa četiri na pet godina. Predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.