Prodavali ukradene slike Janukoviča

Izvor: B92, 29.Sep.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavali ukradene slike Janukoviča

Beloruska KGB saopštila da su uhapsili nekoliko osoba koje su pokušale da prodaju pet umetničkih slika koje su ukradene iz rezidencije Viktora Janukoviča.

Uhapšeni su prema navodima KGB tražili oko dva milona dolara za radove Monea, Munka, Van Goga, Kandinskog i Juona, ali stručnjaci još nisu potvrdili da je reč o originalima, kao ni da li su slike zaista ukradene iz rezidencije bivšeg ukrajinskog predsednika, prenela je agencija AP.

Portparol KGB saopštio je da je prilikom pretresa stanova uhapšenih pronađeno više od 100 ikona i slika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodavali ukradene Janukovičeve slike

Izvor: RTS, 29.Sep.2014

Beloruska služba bezbednosti saopštila je da su uhapsili nekoliko osoba koje su pokušale da prodaju pet umetničkih slika velike vrednosti koje su ukradene iz rezidencije bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča. ..Uhapšeni su prema navodima KGB tražili oko dva milona dolara za radove...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.