Priznali da su zapalili grupu ljudi

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznali da su zapalili grupu ljudi

Trojica pripadnika narko bande, uhapšeni tokom istrage o nestanku 43 studenta iz meksičkog grada Iguala, priznala su da su ubili veliku grupu ljudi, saopštio je meksički državni tužilac Hesus Muriljo.

Muriljo je rekao da su trojica uhapšenih priznala da su zapalila grupu ljudi i to dok su neki od njih još uvek bili živi u deponiji nedaleko od Iguale u državi Gerero, gde su studenti nestali 26. septembra posle sukoba sa policijom.

Tokom istrage slučaja nestanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << studenata Učiteljskog fakulteta uhapšeno je i na desetine policajaca. Početkom ove sedmice policija je uhvatila bivšeg gradonačelnika Igaule i njegovu suprugu koji su bili u bekstvu i za koje se sumnja da su glavni planeri nestanka studenata.

Vlasti Meksika još uvek čekaju na DNK izveštaj radi utvrđivanja identiteta ubijene grupe ljudi.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.