Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 02.Jun.2010, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni srpski kamerman biće pušten za dva-tri dana

Kamerman iz Srbije Srđan Stojiljković, koji je zajedno sa grupom aktivista priveden posle izraelskog upada na konvoj brodova koji su nosili pomoć pojasu Gaze, moći će da napusti Izrael za dva-tri dana, saznaje Tanjug iz dobro obaveštenih izvora.

Stojiljkovića je u pritvoru, u mestu Berševa na jugu Izraela, posetio otpravnik poslova ambasade Srbije u toj zemlji Milutin Stanojević.

Stojiljković je radio kao kamerman za Pokret za oslobođenje Gaze, a priveden je zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa grupom aktivista, posle upada izraelskih komandosa na konvoj brodova koji su nosili humanitarnu pomoć za pojas Gaze.

Izraelski mornarički komandosi upali su u ponedeljak rano ujutro na konvoj brodova koji su nosili pomoć stanovnicima pojasa Gaze, koji je u izraelskoj pomorskoj blokadi. Tom prilikom je poginulo najmanje devet ljudi na brodu, 30 je povređeno, a više aktivista je privedeno.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.