Privedena dvojica osumnjičenih za pucnjavu u Briselu

Izvor: Blic, 16.Mar.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedena dvojica osumnjičenih za pucnjavu u Briselu

Dvojica osumnjičenih muškaraca privedena su posle pucnjave tokom pretresa stana u Briselu u okviru istrage o napadima u Parizu u novembru prošle godine, javila je danas privatna belgijska stanica VTM.

Stanica nije citirala izvor informacije, a sudski zvaničnici nisu dostupni za komentar.

Belgijski mediji su javili ranije da policija traga za dvojicom osumnjičenih koji su pobegli kada su policajci ubili neidentifikovanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naoružanu osobu poslije ranjavanja četiri pripadnika snaga reda.

OKRŠAJ U BRISELU Pucnjava u potrazi za teroristima, jedan napadač ubijen

Očekivalo se da će to biti rutinski pretres praznog stana nu južnom predgrađu Brisela, ali je na policajce pucao muškarac naoružan "kalašnjikovim", koji je potom ubijen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.