Pripreme za grejnu sezonu u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2020, 10:57

Pripreme za grejnu sezonu u Kikindi

Iz Javnog preduzeća "Toplana’" u Kikindi obaveštavaju korisnike usluga daljinskog grejanja da su sve instalacije daljinskog grejanja pod pritiskom i u pripravnosti za start grejne sezone, koji je predviđen za 15. oktobar.

U slučaju da Republički meteorološki zavod najavi da će u naredna tri dana prosečna temperatura u Kikindi biti ispod 12 stepeni, grejanje može da počne i ranije.

U periodu od četvrtka, 8. do petka, 9. oktobra 2020. godine, preduzeće će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vršiti parcijalne probe na sistemu daljinskog grejanja, kotlarnica po kotlarnica.

Shodno gradskoj odluci o proizvodnji i distribuciji toplotne energije u Kikindi, u slučaju pojave procurenja ili vazduha u unutrašnjoj instalaciji grejanja, korisnici usluga daljinskog grejanja treba da se obrate profesionalnim upravnicima zgrada u čijoj je ingerenciji rešavanje ovih problema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.