Pripadnici Al Kaide pobegli iz zatvora u Jemenu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Dec.2011, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici Al Kaide pobegli iz zatvora u Jemenu

ADEN, 12. decembra 2011. (Beta-AFP) - Dvanaest pripadnika Al Kaide pobeglo je iz zatvora u jemenskom gradu Adenu, saopštili su u ponedeljak pripadnici bezbednosne službe Jemena.

ADEN, 12. decembra 2011. (Beta-AFP) - Dvanaest pripadnika Al Kaide pobeglo je iz zatvora u jemenskom gradu Adenu, saopštili su u ponedeljak pripadnici bezbednosne službe Jemena.Prema rečima jednog pripadnika bezbednosne službe koji nije želeo da mu se objavi ime, iz zatvora u kvartu Al Mansura je pobeglo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ukupno 14 zatvorenika, koji su iskopali tunel dugačak šest metara."Medju 14 zatvorenika koji su pobegli iz zatvora, 12 su pripadnici Al Kaide", rekao je on.Neki od odbeglih zatvorenika su uhapšeni jer su 2009. godine opljačkali banku u Adenu, a drugi su u zatvoru bili jer su u Jemenu ubili više pripadnika bezbednosnih službi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.