Prevarila ga žena, a on zbog toga postao milioner (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarila ga žena, a on zbog toga postao milioner (VIDEO)

Kit King je možda izgubio ženu, ali je dobio od svog rivala skoro 9 miliona dolara, zahvaljujući vrhu pravnog sistema Severne Karoline.

Prolaznik snimio zastrašujuć prizor nasred ulice (FOTO, VIDEO)

Naime, sudija Višeg suda u Severnoj Karloni na osnovu arhaičnog i malo poznatog zakona, ljubavniku naredio je da muškarcu s čijom je ženom spavao mora da plati čak 8,8 miliona dolara odštete. King je tužio Hizara, ljubavnika svoje supruge, jer mu je uništio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "srećan i skladan" brak.

Inače, Severna Karolina je jedna od nekoliko država u kojima partneri mogu da tuže jedne druge za prevaru. Kit King oženio je Danijel Svords 2010. godine sa kojom ima jedno dete, a već 2015. godine našao je sumnjive poruke koje su razmenjivali njegova supruga i Francisko Hizar III.

Veza više nije bila bajna, ljubav je nestala, pa se Danijel iselila iz kuće svog supruga i unajmila stan 2017. godine. King je otišao u taj stan, misleći da živi sama, a vrata mu je otvorio Hizar. Ona je tad snimila video svog ljubavnika kako davi muža, a King ga je nakon "tuče" tužio za napad.

Hizarov advokat tvrdio je da je on samo pokušavao da zaštiti svoju preplašenu devojku od njenog pomahnitalog muža. Kada je bračni par pozvan na suđenje, Danijela je izjavila da je njen brak sa Kitom bio nesrećan od samog početka.

Sudu je King priložio dokaze o 16-mesečnoj aferi, a njegova advokatica Džoan Fojl, rekla je da neverstvo ne samo da im je uništila brak, već je Kinga koštala radnika, s obzirom na to da je Danijel radila u njegovoj firmi "BMX Stunt Show".



Sudija je presudio u korist prevarenog muža i odredio odštetu od 8,8 miliona dolara. Hizar će se žaliti na odluku, za koju je sudija rekao da je bila presuda iz udžbenika, barem u Severnoj Karolini.

Strašno je gledati: Piton krenuo za devojčicom, a kad se okrenula ka njemu usledio je šok (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.