Pretučen Jura Stublić

Izvor: Press, 02.Jan.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Jura Stublić

U izjavi za portal emeđimurje.hr, Stublić je rekao da ga je 31. decembra, dok je čekao nastup, tokom zabave u čakovečkom hotelu fizički napao čovek iz Marije Bistrice i povredio.
"Zbog povreda nisam bio u mogućnosti da nastupim, jer sam završio na Hitnoj, gde su mi pružili pomoć. Stigla je i policija koja je napravila zapisnik i ja ću pravdu isterati sudskim putem", rekao je on.
Stublić je istakao da se dobro oseća i da će se, pošto obavi lekarske preglede, vratiti nastupima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />"Čakovečkoj publici sam ostao dužan, što ću nadoknaditi jednim dobrim koncertom", rekao je Stublić.
Organizatori se o slučaju još nisu izjasnili, a iz policije je samo potvrđena informacija da je u hotelu, u kojem je Stublić odseo, došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jura Stublić: Policija me je optužila za narušavanje javnog reda i mira iako sam ja napadnut

Izvor: Blic, 03.Jan.2013, 15:30

Poznati hrvatski muzičar koji je napadnut pred novogodišnji nastup u hotelu u Čakovecu, zaradio je osim fizičkih povreda i prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, zbog čega je revoltiran na policiju..."Fizički me napao i povredio čovek iz Marije Bistrice. Zbog povreda nisam bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.