Pretučen Amerikanac u Sarajevu

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Amerikanac u Sarajevu

Tridesetpetogodišnji Amerikanac pretučen je u ugostiteljskom objektu "Pusi Galor" u sarajevskoj opštini Stari Grad i tom prilikom zadobio je teške povrede.

Iz MUP-a Sarajevskog kantona saopšteno je da je Amerikanca čiji su inicijali A. R. G. u noći između subote i nedelje napalo za sada nepoznato lice u kafiću koji se nalazi u ulici Kundurdžiluk, a policiji je cijeli slučaj prijavljen oko 4.20 časova.

U saopštenju MUP-a navedeno je da je povređenom ukazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << lekarska pomoć u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu gde su ljekari konstatovali teške telesne povrede. Portparol ove medicinske ustanove Azra Dedajić izjavila je Srni da nije registrovano da je u njoj Amerikanacu ukazana pomoć.

O svemu je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnog dela, identifikaciji i pronalasku.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.