Pretresen stan Etorea Gotija Tedeskija

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretresen stan Etorea Gotija Tedeskija

RIM, 5. juna 2012. (Beta-AFP) - Vatikanska policija pretresla je u utorak u Rimu stan bivšeg predsednika Banke Vatikana Etorea Gotija Tedeskija, u okviru istrage o korupciji u odbrambenom konglomeratu Finmekanika, javljaju italijanski mediji.

RIM, 5. juna 2012. (Beta-AFP) - Vatikanska policija pretresla je u utorak u Rimu stan bivšeg predsednika Banke Vatikana Etorea Gotija Tedeskija, u okviru istrage o korupciji u odbrambenom konglomeratu Finmekanika, javljaju italijanski mediji.Pretres >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je objavljen po naredjenju napuljskog suda, koji istražuje slučaj, ali Goti Tedeski nije na spisku osoba protiv kojih se direktno vodi istraga, piše na sajtu dnevnika Republika.Cilj istrage je da se "rasvetle navodni slučajevi medjunarodne korupcije, odnosno isplate mita koje su obavile firme grupe Finmekanika", u zamenu za ugovore, navodi list.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.