Presreli su je, pretukli, izboli, polili kerozinom i zapalili: Umrla žrtva silovanja koju je pet muškaraca brutalno napalo

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presreli su je, pretukli, izboli, polili kerozinom i zapalili: Umrla žrtva silovanja koju je pet muškaraca brutalno napalo

"Imala je opekotine na 95 odsto kože", rekao je on, navodeći da joj je dušnik izgoreo, a „otrovni vreli dim" ispunio joj je pluća Žrtva silovanja koju je zapalila banda muškaraca, među kojima je bio i muškarac za kojeg je tvrdila da ju je silovao, umrla je prošle noći u bolnici u Nju Delhiju, rekao je doktor koji ju je lečio. Nesrećna 23-godišnjakinja krenula je u četvrtak u državi Utar Pradeš na severu Indije na saslušanje povodom silovanja koje joj se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prošle godine, kada ju je grupa od pet muškaraca presrela, pretukla, izbola, polila kerozinom i zapalila, saopštila je policija. Žena je umrla nakon srčanog zastoja, izjavio je za Rojters dr Šalab Kumar, šef odeljenja za opekotine i plastičnu hirurgiju u bolnici Safdardžung u Nju Delhiju. Pročitajte još - Zatvorio vrata toaleta i počeo da dodiruje 16-godišnju devojčicu: Određen pritvor mladiću zbog pokušaja silovanja u gimnaziji "Imala je opekotine na 95 odsto kože", rekao je on, navodeći da joj je dušnik izgoreo, a „otrovni vreli dim" ispunio joj je pluća. Ovaj napad, drugi veliki slučaj nasilja nad ženama u poslednje dve nedelje, izazvao je snažnu osudu javnosti u Indiji. Žena je u martu podnela prijavu policiji u kojoj je tvrdila da je silovana 12. decembra 2018. godine. Muškarac optužen za silovanje nakon toga je uhapšen, ali je prošle nedelje pušten pošto je platio kauciju. Nakon napada ona je hodala skoro kilometar tražeći pomoć pre nego što je pozvala policiju sa nečijeg mobilnog telefona, piše Indija Tudej. Otac žrtve je tvrdio da ih je porodica optuženog maltretirala i da im preti opasnost. Utar Pradeš je najnaseljenija država u Indiji, ozloglašena zbog velikog broja zločina počinjenim nad ženama, a tamo je u 2017. godini prijavljeno više od 4.200 slučajeva silovanja - što je najveći broj u zemlji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrla žrtva silovanja koju je grupa muškaraca zapalila

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2019

NJU DELHI - Djevojka, žrtva silovanja, umrla je u bolnici u Nju Delhiju, nakon što su je nepoznata lica polila kerozinom i zapalila na željezničkoj stanici u indijskoj državi Utar Pradeš, rekli su danas ljekari.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.