Preminuo TV voditelj Lari King

Izvor: VOA, 23.Jan.2021, 15:48

Preminuo TV voditelj Lari King

TV voditelj Lari King preminuo je u 88. godini, preneo je CNN pozivajući se na izvore bliske porodici.  King je bio hospitalizovan u bolnici u Los Anđelesu zbog Kovida 19, a tokom godina se borio sa brojnim zdravstvenim problemima, uključujući i šlog zbog kojeg je 2019. skoro preminuo. Milioni ljudi gledali su njegovu emisiju na CNN-u Lari King uživo od 1985. do 2010, u kojoj je intervjuisao stotine svetskih lidera, političara i poznatih ličnosti. Mnogi su ga, međutim, optuživali da se nije spremao za intervjue i da je gostima postavljao blaga pitanja i na taj način im pružao mogućnost da se promovišu.  Odgovarao je da se nije spremao za razgovore jer je hteo da saznaje stvari zajedno sa gledaocima. Takođe je govorio da nikada nije želeo da ga vide kao novinara. "Sebe vidim kao posrednika. Pitam ono što mogu, slušam i trudim se da na osnovu toga pitam dalje. A publika će izvesti zaključak, to nije moj zadatak", govorio je King.  

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro televizijski voditelj Lari King

Izvor: Beta, 23.Jan.2021

Legendarni televizijski voditelj Lari King umro je danas u 88. godini u Los Andjelesu, prenose američki mediji.Njegova kompanija Ora Media objavila je vest o njegovoj smrti preko njegovog Tviter naloga."Sa dubokom tugom, Ora Media javlja da je jutros umro naš suosnivač, voditelj i prijatelj Leri King,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.