Preminuo Davorin Darko Ribnikar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 21:04

Preminuo Davorin Darko Ribnikar

Davorin Darko Ribnikar, novinar, bivši urednik i direktor "Politike" sahranjan je u petak na Novom groblju u Beogradu.

Potomak čuvene porodice Ribnikar koja je osnovala najstariji dnevni list na Balkanu, u petak je ispraćen na večni počinak, u prisustvu članova porodice i prijatelja, javlja ''Politika''.

Ribnikar je rođen 1939. godine, po struci je bio diplomirani pravnik, a u svom dugogodišnjem novinarskom stažu bio je i dopisnik "Politike" iz Kaira, Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Njujorka, navodi beogradski dnevni list.

U ime redakcije lista "Politika", kremaciji Darka Ribnikara prisustvovali su Marko Albunović, v.d. glavnog i odgovornog urednika i Marko Lakić, urednik internet izdanja "Politike".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preminuo bivši urednik i direktor "Politike" Davorin Darko Ribnikar

Izvor: Blic, 23.Jan.2021

Davorin Darko Ribnikar, novinar, bivši urednik i direktor "Politike" sahranjan je u petak na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.