Premijerka: Što se mene tiče, Rio Tinto ne mora da bude u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 15:34

Premijerka: Što se mene tiče, Rio Tinto ne mora da bude u Srbiji

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će vlada uskoro doneti odluku o tome da li će kompanija Rio Tinto poslovati u Srbiji.

Odluka će biti doneta, između ostalog, i nakon konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekla je Brnabić.

"Mislim da ne treba da imamo problem sa tim, nismo ih mi doveli u Srbiju, ništa im nismo dali. Da budem potpuno jasna, nemamo nikakav ugovor sa Rio Tintom, nismo od onih koji su danas protiv Rio Tinta i blokiraju međunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćajnice, a taj Rio Tinto su doveli u Srbiju", navela je ona odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.

Napomenula je da ta kompanija, što se nje tiče, ne mora da bude u Srbiji i da nema problem da to kaže.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Vlada uskoro odlučuje o ostanku Rio Tinta u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2022

Vlada Srbije će uskoro odlučivati o tome da li će kompanija Rio Tinto poslovati u Srbiji, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brnabić: Vlada uskoro odlučuje o ostanku Rio Tinta u Srbiji

Izvor: Beta, 17.Jan.2022

Vlada Srbije će uskoro odlučivati o tome da li će kompanija Rio Tinto poslovati u Srbiji, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.Odluka o tome će, kako je premijerka rekla novinarima u Novom Sadu, biti doneta posle konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem."Nemamo problem da donesemo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.