Napeti pregovori Azerbejdžana i Nagorno-Karabaha o integraciji završeni bez izjava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2023, 10:07

Napeti pregovori Azerbejdžana i Nagorno-Karabaha o 'integraciji' završeni bez izjava

Pomno praćeni pregovori o "reintegraciji" u gradu Yevlaxu na zapadu Azerbejdžana između predstavnika Azerbejdžana i etničkog jermenskog rukovodstva otcijepljenog regiona Nagorno-Karabaha završeni su bez javnih izjava ili ikakvih znakova napretka, jer su dvije strane razmijenile optužbe i demante zbog izvještaja o pucnjavi i očiglednom kršenju primirja u glavnom gradu Nagorno-Karabaha. Baku se nada da će konsolidovati dobitke od 24-časovne vojne ofanzive od 19. do 20. septembra...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Razgovori o 'reintegraciji' Nagorno-Karabaha usred protesta u Jerevanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2023

Predstavnici Azerbejdžana i lokalno jermensko rukovodstvo otcijepljenog regiona Nagorno-Karabah održali su 21. septembra razgovore o "reintegraciji", dok Baku nastoji da konsoliduje dobitke od vojne ofanzive koja je dramatično promijenila političke kalkulacije na Kavkazu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.