Predstavnici Čoke sa ministarkom Obradović i o izgradnji zelene pijace

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 16:50

Predstavnici Čoke sa ministarkom Obradović i o izgradnji zelene pijace

Predstavnici opštine Čoka razgovarali su danas s ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović o unapređenju kapaciteta službenika u opštinskoj upravi, saopštilo je danas Ministarstvo.

U okviru redovnih radnih sastanaka koje Ministarstvo organizuje sa rukovodiocima na lokalnom nivou, ministarka je sa predstavnicima opštine Čoka razgovarala i o projektu izgradnje Zelene pijace u opštini Čoka, koji se finansira iz kreditnog aranžmana sa Evropskom investicionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bankom.

Na sastanku u Ministarstvu bilo je reči i o realizaciji projekta unapređenja elektronske uprave opštinske uprave Čoka kroz digitalizovane arhive, za koji je ova opština dobila sredstva iz Budžetskog fonda na konkursu Ministarstva.

Obradovićeva je istakla da su vrata Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, kao roditeljske kuće svih gradova i opština, otvorena za svaki vid pomoći i podrške jedinicama lokalne samouprave.

Predsednica opštine Čoka Stana Đember jedna je od potpisnica Povelje ženske solidarnosti, odnosno jedna od 22 gradonačelnice i predsednice opština u Srbiji, čiji rad ministarka Obradović kontinuirano podržava, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.