Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2023, 22:23

Predsednik kanadskog parlamenta podneo ostavku jer je pozvao čoveka koji se borio za naciste

Predsedavajući kanadskog parlamenta Entoni Rota (Anthony) podneo je danas ostavku na tu funkciju posle sastanka sa partijskim liderima Donjeg doma, zato što je pozvao čoveka koji se borio za nacističku vojnu jedinicu tokom Drugog svetskog rata u parlament da prisustvuje govoru ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik kanadskog parlamenta podneo ostavku zbog pozivanja Ukrajinca koji se borio na strani nacista

Izvor: VOA, 26.Sep.2023

Predsednik skupštine Kanade podneo je ostavku u utorak zato što je čoveka koji se borio za nacističku vojnu jedinicu tokom Drugog svetskog rata pozvao u parlament, da prisustvuje govoru ukrajinskog predsednika. Neposredno nakon što je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski održao govor u Predstavničkom...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.