Predsednik Meksika: Špijunirali me uz pomoć mini kamere

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Meksika: Špijunirali me uz pomoć mini kamere

Predsednik Meksika Andres Manuel Lopes Obrador pokazao je danas novinarima mini kameru za koju tvrdi da je korišćena za špijuniranje njegovih sastanaka u jednoj sobi u Nacionalnoj palati, sedištu meksičke vlade Predsednik Meksika Andres Manuel Lopes Obrador pokazao je danas novinarima mini kameru za koju tvrdi da je korišćena za špijuniranje njegovih sastanaka u jednoj sobi u Nacionalnoj palati, sedištu meksičke vlade. "Nema ničega tajnog, ničega skrivenog, i iz tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << razloga mi ne smatramo da je ovo velika stvar", rekao je Lopes Obrador na konferenciji za novinare, prenosi AP. On je dodao da je kamera privukla pažnju zbog svoje veličine.PROČITAJTE JOŠ - Meksiko: Opljačkali dva miliona $ u zlatnim novčićima Lopes Obrador je rekao da je soba korišćena za sastanke s ljudima koji daju predloge vladi. On nije spekulisao ko je postavio kameru u sobi niti koliko dugo se ona tamo nalazila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Meksički predsednik dao ŠOKANTNU IZJAVU i pokazao šta je pronašao u svom kabinetu

Izvor: Blic, 04.Sep.2019, 14:43

Predsednik Meksika, Andres Manuel Lopez Obrador, nedavno je tokom jedne konferencije za štampu pokazao okupljenim novinarima mini kameru i tom prilikom izneo tvrdnje o tome da je meta špijunaže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.