Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Hondurasa optužen da je primao novac od narko-kartela

Predsednik Hondurasa Huan Orlando Ernandes primio je milione dolara mita od trgovaca drogom, među njima i od nekadašnjeg meksičkog narko-bosa Hoakina Gusmana, zvanog El Čapo, rekao je njujorški federalni tužilac na početku suđenja Ernandesovom bratu za trgovinu drogom.

"Optuženog je štitio sadašnji predsednik koji je primio milione dolara mita od trgovaca drogom, pa i 'El Čapoa' Gusmana", rekao je tužilac u svojoj uvodnoj reči.

Pomoćnik tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Džejson Ričman je prvog dana suđenja Huanu Antoniju 'Toniju' Ernandesu Alvaradu, rekao da je El Čapo "optuženom lično dao milione dolara za njegovog brata (predsednika)".

Lider Hondurasa je odbacio navode američkih tužilaca.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Predsjednik Hondurasa optužen da je uzimao novac od El Čapa

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2019

Predsjednik Hondurasa Huan Orlando Hernandez optužen je na suđenju njegovom bratu da je uzeo najmanje milion i po evra od meksičkih trgovaca drogom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.