Predao se osumnjičeni za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

Izvor: N1 televizija, 31.Dec.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se osumnjičeni za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

Srpski državljanin Miloš Jovanović, koga crnogorsko tužilaštvo sumnjiči za pokušaj terorizma i državnog udara za vreme parlamentarnih izbora 16. oktobra, dobrovoljno se predao crnogorskim vlastima i nalazi se u zatvoru u Spužu, preneo je portal Analitika.

Za Jovanovićem, Nemanjom Ristićem i Predragom Bogićevićem, i za dvojicom državljanina Rusije, crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo raspisalo je poternice zbog sumnje da su učestvovali u stvaranju kriminalne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << organizacije i zbog terorizma u pokušaju.

Kako su istakli iz Specijalnog državnog tužilaštva, poternice se nalaze u Interpolovoj bazi podataka.

O raspisivanju poternice za srpskim državljanima početkom decembra obavešteni su nadležni državni organi Srbije, kojima je Specijalno državno tužilaštvo dostavilo dodatnu dokumentaciju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPTUŽENI ZA TERORIZAM SE SAM PREDAO: Miloš Joovanović u zatvoru u Spužu

Izvor: Kurir, 31.Dec.2016

...Za Jovanovićem, Nemanjom Ristićem i Predragom Bogićevićem, i za dvojicom državljanina Rusije, crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo raspisalo je poternice zbog sumnje da su učestvovali u stvaranju kriminalne organizacije i zbog terorizma u pokušaju, preneo je portal Analitika..Kako su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.