Prava misterija: Od malezijskog aviona ipak ni traga

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava misterija: Od malezijskog aviona ipak ni traga

Iako su se prvobitno pojavile informacije da je kineski satelit zabeležio snimke koji ukazuju na moguće mesto pada aviona, šef malezijske civilne službe demantovao je da su otkriveni ostaci Boiinga 777 sa 239 osoba koji nestao iznad Južnog kineskog mora.

Kineska državna administracija za nauku, tehnologiju i industriju za nacionalnu odbranu objavila je otkriće, uključujući fotografije za koje navode da su “tri sumnjiva plutajuća objekta i njihove dimenzije”, izvestila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Sinhua, a preneo CNN.
Objekti su veličina 13 puta 18 metara, 14 puta 19 metara i 24 puta 22 metra.
Slike su zabeležene 9. marta, dan nakon što je avion nestao, ali su objavljene tek danas.
Kineska agencija dala je i koordinate gde su navodni ostaci aviona pronađeni, severoistočno od Malezije i južno od Vijetanama.
Međutim, Datuk Azharudin Abdul Rahman je rekao da su avioni jutros pretražili lokaciju na koju su ukazali kineski sateliti.
“Tamo nema ničeg. Išli smo tamo, i nema ničeg”, kazao je Rahman novinarima u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije.
Avion sa 239 putnika i članova posade izgubio je kontakt sa kontrolom letenja u Hanoju u subotu rano ujutro, a nestao je oko sat vremena po poletanju sa aerodroma u Kuala Lumpuru na putu za Peking.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.