Prava Crna Gora: Pogledajte kako Milov aktivista otkupljuje lične karte

Izvor: Vostok.rs, 15.Avg.2020, 15:00

Prava Crna Gora: Pogledajte kako Milov aktivista otkupljuje lične karte

  "Prava Crna Gora ekskluzivno objavljuje snimak razgovora sa aktivistom DPS-a iz Podgorice, zaduženim za dio grada Stari aerodrom, Slavkom Dubljevićem, u kome on otvoreno dogovara otkup ličnih karata za potrebe Demokratske partije socijalista. Dubljević u razgovoru navodi da oni (DPS) imaju kancelariju u tržnom centru Franca na Starom aerodromu, a iz razgovora je jasno da je riječ o kancelariji u kojoj se aktivisti DPS-a bave i ovim radnjama. Dubljević u daljem razgovoru navodi da bi bilo dobro da se razgovor oko otkupa ličnih karata, kao i susret, dogodi sjutra jer je „predsjednik“ danas, kako Dubljević navodi, u posjeti Starom aerodromu. Jasno je da je riječ o predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću.
Dubljević u razgovoru, u dijelu cjenkanja oko cijene otkupa ličnih karata, kaže da za to mora da „pozove nekog višeg“, nakon toga jasno potvrđujući da misli nekog višeg u hijerarhiji.  Aktivista DPS-a u razgovoru daje preciznu cijenu otkupa po ličnoj karti u iznosu od 50 eura. Prava Crna Gora poziva sve nadležne institucije, prije svega tužilaštvo Crne Gore, da hitno, po službenoj dužnosti, pokrenu postupak i reaguju na očigledno i potpuno transparentno kršenje Zakona i Ustava Crne Gore, u režiji Demokratske partije socijalista. Prava Crna Gora će takođe podnijeti krivične prijave. Prava Crna Gora će u najbržem mogućem roku o ovome obavijestiti sve važne međunarodne adrese.  Prava Crna Gora se odlučila na ovaj korak, kontaktiranja i snimanja aktiviste DPS-a Mila Đukanovića,  jer je potreba javnosti da ovo zna i da bude upoznata sa ovakvim kršenjem Zakona Crne Gore važnija od bilo čega.", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.