Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prag: Ćerka ambasadora tvrdi - eksplozija nije nesrećan slučaj

Eksplozija koja je ubila palestinskog ambasadora u Pragu "nije bila nesrećan slučaj", tvrdi njegova ćerka. "Ono što je sigurno je da to nije bio nesrećan slučaj", izjavila je za češki list Dnes Rana al-Džamal, koja živi u palestinskom gradu Ramali, prenosi AFP. Ambasador Džamal al Džamal (56) je preminuo 1. januara od posledica teških povreda zadobijenih kad je eksplodirao sef u njegovoj rezidenciji. Češka policija ne vodi taj slučaj kao istragu terorističkog napada, već smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je to posledica nemara, a sprovodi se istraga i u vezi nezakonitog posedovanja oružja koje je pronađeno u ambasadi, kao i u ambasadorovoj rezidenciji. Češko Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je od palestinskih vlasti zatražilo objašnjenje u vezi tog slučaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija nije bila nesrećan sluča

Izvor: Akter, 04.Jan.2014

Eksplozija koja je ubila palestinskog ambasadora u Pragu "nije bila nesrećan slučaj", tvrdi njegova ćerka

Nastavak na Akter...

U rezidenciji palestinskog ambasadora pronađeno 12 komada oružja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jan.2014, 17:03

U rezidenciji palestinskog ambasadora Džamala al Džamala u Pragu, koji je poginuo 1. januara od eksplozije pronađeno je 12 komada oružja, među kojima mitraljezi i pištolji, saopštio je u nedelju šef policije Martin Červiček. "Pronašli smo 12 komada oružja", izjavio je Červiček a  objavljeno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.