Izvor: B92, 17.Dec.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat identitet svih žrtava erupcije vulkana na Novom Zelandu

Velington -- Identifikovani su svi stradali u erupciji vulkana, objavila je policija, navodeći među poslednjim imena dvoje Australijanaca i jedne Amerikanke.

Nije objavljen identitet samo jedne žrtve koja je prošlog vikenda umrla u bolnici, na zahtev njene porodice.

Policijski helikopter, koji je bio u potrazi za dva tela koja se još vode kao nestala posle erupcije vulkana na Novom Zelandu, bio je prisiljen da se vrati zbog lošeg vremena, saopštila je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te zemlje.

Timovi koji pretražuju teren i dalje se nadaju da će pronaći tela 17-godišnje devojke i 40-godišnjeg muškarca, ali akciju otežava loše vreme.

U erupciji vulkana 9. decembra na popularnom turističkom mestu stradalo je 18 ljudi, dok je 17 na intenzivnoj nezi zbog teških opekotina, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IDENTIFIKOVANE SU SVE ŽRTVE ERUPCIJE VULKANA NA NOVOM ZELANDU: Poginulo 18 ljudi, a 17 je na lečenju u bolnici!

Izvor: Kurir, 17.Dec.2019

Identifikovani su svi stradali u erupciji vulkana na Belom ostrvu, objavila je u utorak novozelandska policija, navodeći među poslednjim identifikovanim žrtvama imena dvoje Australijanaca i jedne Amerikanke.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.