Požari u zapadnoj Srbiji: Vanredna situacija u Novoj Varoši

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2021, 08:02

Požari u zapadnoj Srbiji: Vanredna situacija u Novoj Varoši

Na teritoriji opštine Nova Varoš, u zapadnoj Srbiji,  proglašena je vanredna situacija zbog  šumskog požara koji gori na tom području u okolini sela Negbina, saopštilo je danas (29. jul) Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Ministarstvo je najavilo da će, s obzirom na vremenske uslove, visoku temperaturu i vetar, i tokom sutrašnjeg dana sve snage usmeriti kako bi se požar lokalizovao, a pažar ugasio. "Nakon što su zajedničkim dejstvovanjem, više od 80 pripadnika Sektora za vanredne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Presečena zapadna strana šumskog požara kod Nove Varoši, nema otvorenog plamena

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2021

Pripadnici Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice MUP su tokom prepodneva uspeli da preseku zapadnu stranu požara, koji je zahvatio borovu šumu u blizini mesta Negbina kod Nove Varoši. Za sada više nema otvorenog plamena.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.