Požar u stambenoj zgradi u Nemačkoj, stradale najmanje četiri osobe

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u stambenoj zgradi u Nemačkoj, stradale najmanje četiri osobe

Najmanje četiri osobe su poginule danas, a 23 su povređene u požaru u višespratnoj stambenoj zgradi u gradu Sarbrikenu na zapadu Nemačke, saopštile su vlasti BERLIN - Najmanje četiri osobe su poginule danas, a 23 su povređene u požaru u višespratnoj stambenoj zgradi u gradu Sarbrikenu na zapadu Nemačke, saopštile su vlasti.Jedna osoba koja je skočila s krova zgrade u plamenu teško je povređena, a u zgradi žive uglavnom korisnici socijalne pomoći, javila je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dpa.Nemački list Bild izvestio je da je više od 100 vatrogasaca i 25 policajaca pokušavalo da spasi stanare.Požar je očigledno izbio na prvom ili drugom spratu zgrade i brzo se proširio na više spratove.Policija navodi da uzrok za sada nije poznat.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u višespratnici u Nemačkoj, najmanje četvoro poginulo

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2017

Najmanje četiri osobe su poginule, a 23 su povređene u požaru u višespratnoj stambenoj zgradi u gradu Sarbrikenu na zapadu Nemačke, saopštile su vlasti...Jedna osoba koja je skočila s krova zgrade u plamenu teško je povređena, a u zgradi žive uglavnom korisnici socijalne pomoći, javila je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.