Požar u domu za migrnate u Bremenu, povređeno 37 osoba, 10 dece

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u domu za migrnate u Bremenu, povređeno 37 osoba, 10 dece

Najmanje 37 osoba, uključujući 10 dece, povređeno je u požaru koji je izbio rano jutros u domu za smeštaj migranata na severu Nemačke u Bremenu Najmanje 37 osoba, uključujući 10 dece, povređeno je u požaru koji je izbio rano jutros u domu za smeštaj migranata na severu Nemačke u Bremenu, saopštili su vatrogasni i policijski zvaničnici. Požar je kreno od kante za otpatke u podrumu zgrade, u kojoj je smešteno više od 100 migranata, izjavio je portparol policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << preneo je Rojters. Prema njegovim rečima, istraga o uzroku požara je u toku. Vatrogasna služba Bremena je saopštila da je 14 povređenih, uključujući 10 dece, prevezeno u bolnice, dok je drugima ukazana pomoć na licu mesta. Više od 70 vatrogasaca i 27 vatrogansih vozila gasilo je požar u domu za smeštaj migranata. U proslednje dve godine zbog dolaska više od dva miliona migranata, u Nemačkoj je povećan broj napada na njih.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Požar u domu za migrante u Bremenu, povređeno 37 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2017

Najmanje 37 osoba, uključujući 10 dece, povređeno je u požaru koji je izbio rano jutros u domu za smeštaj migranata na severu Nemačke u Bremenu, saopštili su vatrogasni i policijski zvaničnici...Požar je krenuo od kante za otpatke u podrumu zgrade, u kojoj je smešteno više od 100 migranata,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.